GREXX Technisch consultant

Solliciteer nu

Technisch consultant

Bij Grexx zijn we op zoek naar een Technisch consultant om ons team te komen versterken.

Full-time · Naarden, the Netherlands

Knoop jij graag applicaties aan elkaar?

Als Technisch Consultant bij Grexx kun je al je analytische en technische skills kwijt in je werk. Al sinds 2006 (toen de “cloud” nog eng was) levert Grexx een online platform waarop innovatieve maatwerk applicaties ontwikkeld kunnen worden voor bedrijven van iedere omvang. Op ons low-code platform kunnen consultants en klanten zelf hun applicaties ontwikkelen zonder een regel code te hoeven schrijven. Bij complexe technische oplossingen en integratievraagstukken is het ook mogelijk om deze wel met code op te lossen. Hier ligt jouw uitdaging.

Voordat je start met het ontwikkelen van applicaties is het belangrijk dat er een verkenning en analyse plaatsvindt van de te ontwikkelen oplossing voor onze klanten in diverse branches. In alle oplossingen staan digitalisering, integratie en samenwerking binnen processen centraal. Of het nu een complexe order van een Telecomprovider betreft, de bezorging van bloemen of een vergunningsproces bij een gemeente, we kunnen het allemaal ondersteunen met ons Grexx platform.

Voor ons consultancy team zoeken we uitbreiding in de vorm van een technisch consultant die onze klanten en business consultants kan helpen met het analyseren, implementeren en ondersteunen van de integratiemogelijkheden of technische oplossingen in de vorm van code.


Wat ga je doen?

Samen met de Business consultant luister je goed naar de probleemstelling van de klant om vervolgens een advies te geven over hoe deze zijn organisatie en processen kan digitaliseren met een oplossing op het Grexx platform. Vervolgens concentreer jij je op complexe integraties met klantsystemen en maatwerkfunctionaliteit in de vorm van code. Je helpt de klant met de ontwikkeling, implementatie en begeleiding naar succesvolle ingebruikname en zorgt ervoor dat integraties langdurig functioneren en kunnen blijven veranderen. 

Dit betekent dat je goed moet kunnen luisteren. Niet alleen de “business” van de klant moet je willen begrijpen. Ook de afstemming met partijen en/of specialisten van systemen waarmee een interface gerealiseerd moet worden, ga jij niet uit de weg. Het ontwikkelen van een 'aansluiting' met het Grexx platform of het ontwikkelen van maatwerk functionaliteit in de vorm van code is wat jouw uitdaagt.

Geen oplossing is hetzelfde. En dát is juist waarom jij deze functie zo leuk vindt.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO of WO-diploma behaald (bij voorkeur IT gerelateerd)
 • Je hebt ervaring met diverse programmeertalen en je vindt het leuk om nieuwe programmeertalen te leren.
 • Je bent sterk in het vormen van technische analyses en toont een flinke portie doorzettingsvermogen om integraties met diverse systemen succesvol te voltooien
 • Je weet technisch klantvragen goed om te zetten in concrete oplossingen en kunt daarbij verschillende belangen afwegen
 • Je werkt gestructureerd en presteert ook als de druk wat hoger is
 • Je bent bekend met Agile Scrum
 • Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels
 • Je werkt zelfstandig, hebt een proactieve houding en bent positief ingesteld
 • Je bent een technische duizendpoot met de juiste achtergrond en ervaring


Wat bieden we?

 • Een salaris waar je je bed voor uitkomt
 • Een gezellig kantoor in Naarden waar je minimaal een dag per week aanwezig bent en we gezamenlijk lunchen
 • Ruime mogelijkheden om vanuit huis te werken
 • Laptop, telefoon en pensioenregeling
 • Twee keer per jaar informele activiteiten om je collega's op een andere manier te leren kennen
 • Onbeperkte toegang tot de tafeltennistafel op ons kantoor

Kortom: word jij het nieuwe broertje of zusje in de Grexx-familie?


Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Technisch consultant? Dan horen we graag van je!

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.